• Bladeren door rubriekenLederen / PU-tas18PU mannen handtas0PU vrouw zak2Mannen echt lederen tas1vrouw lederen handtas15Leren portemonnee302Heren lederen portemonnee71Vrouw echt lederen portemonnee231CARD HOLDER21Kaarthouder16Cosmetische zak17Accessoris110Creditcard houders31Belangrijkste houders19IPad houders5Paspoort Cover5Cosmetische zak0Coin purse39Anderen9Notaboek Cover \ houder1Telefoon geval \ Cover1
    Ontvang e-mail updates over nieuwe producten
    Uitschrijven
    Contacteer onsHotline:
    E-mail:
    Adres: Rm # het bouwen van #1, Fanhai internationale Soho Town, Huaihai weg, district Jianghan Wuhan, China.Neemt u contact op Thuis Nieuws Sociaal Nieuws België versloeg Panama met 3-0.....

Nieuws

België versloeg Panama met 3-0 in de World Cup Group G-wedstrijd

• Auteur:Lelie
  • Release op:2018-06-19
  • Drie prachtig gemaakte doelpunten in de tweede helft hielpen België Panama met 3-0 te verslaan in de openingswedstrijd van de World Cup Group G-acties hier op maandag. Panama beleefde een bemoedigende eerste helft op zijn debuut tijdens het WK-debuut, omdat het Belgische getalenteerde team halverwege een 0-0 gelijkspel had. Na moeite te hebben gedaan om het net voor rust te vinden, had België slechts twee minuten nodig om de score te openen in de tweede helft toen Dries Mertens met een schitterende volley naar huis sloeg.

Romelu Lukaku sloeg in de 69e en 75e minuut dubbel om het voordeel van de Belgen te vergroten. België gaat nu de top van Groep G, met Tunesië later op maandag in Engeland.